Het cursusjaar 2018-2019 loopt ten einde. De voorbereidingen voor het laatste leerlingen concert zijn in volle gang. We kijken ook al vast vooruit naar het nieuwe seizoen dat zal starten in september.

examens

In april 2019 deden er leerlingen van Pianostudio Castellum mee aan de landelijke graad examens. Ze zijn weer allemaal geslaagd! Voor degenen die ver genoeg zijn en het leuk vinden om zich te meten, bestaat de mogelijkheid mee te doen aan de landelijke graadexamens.

voorspeelmiddag

Op zondag 20 januari was er weer een voorspeel middag. Hier zien we Thijs die bezig is met de voorbereiding: een laatste fine tuning van de vleugel. In juni is de volgende voorspeel gelegenheid!

Christopher

Christopher Hartsink, leerling van Garry, heeft meegedaan aan de Muziekwedstrijd 2019 van het Prinses Christina Concours. Hij was zeer succesvol en heeft een eervolle vermelding gekregen. Bekiijk de video!

1 februari 2014 was de uitslag van het Prinses Christina Junior Concours. Van onze leerlingen deden er twee mee. Anna Kuvshinov en Radu Ratering. Anna won de 1e prijs in categorie 1 (t/m 8 jaar). Radu heeft de 3e prijs in categorie 2 (9 t/m 11 jaar) gewonnen. Zie ook Artikelen

In juni 2014 slaagden zowel Anna als Radu met glans voor het toelatings examen voor de Jong Talent opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam.